| My place... | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Bloody Britt
Брой мнения : 25 Age : 32 Registration date : 04.03.2008
| Заглавие: My place... Пон Мар 10, 2008 8:42 am | |
| [/font] Тука ще си слагам мойте писания.. Да започнем първо с нещо тъжно,винаги обичам да съм съпричасна към чувствата на другите. .......................................... Отиваш си Не искам да си отиваш не искам да свърши вечерта, под завивката копринена и нежна се топлиха двете ни тела. Не искам да забравя погледът ти ще спя с отворени очи, не мога да изтрия вкусът ти останал още по усните ми. Спрете спомени красиви не си отивайте от мен, не отлитайте слова и думи искам да запомня всеки ден. Утре ти ще си отидеш ще си тъй далеч от мен утре светът ще стане тежък прост,студен, обикновен. ............................................ | |
|
| |
Drama Queen Set me free
Брой мнения : 297 Age : 28 Registration date : 29.03.2007
| |
| |
Bloody Britt
| Заглавие: Ами...съчиних си едно стихотворенийце за лятото Сря Мар 26, 2008 6:44 am | |
| Много ми се иска по бързо да дойде....
Моето лято
Искам да бъде лято и отново да се изпълня с мечти, искам да грее слънцето когато погледна нагоре с весели очи. Искам вятърът нежен пак да си играя с дългите ми коси, а не да ми влизат в лицето и да объркват посоката ми. Липсват ми топлите нощи и бурното море а сега е пролет още не искам да чакам дълго, даже въобще. Искам да бъде лято да се сбогувам с делничният затвор и макар че не го обичам много, пак ще ми бъде мъчно,но само до уличния завой. Искам да мине повече от месец дори два ,за да не умирам от студ в къщи а да изляза на розходка през деня. Затова искам да е лято за да стана малко по голяма, малко по добра, да се усмихвам по често и никога да не оставам сама. | |
|
| |
Drama Queen Set me free
| |
| |
Bloody Britt
| Заглавие: Re: My place... Пон Апр 07, 2008 2:00 am | |
| Днеска си измислих едно друго.....сигурна съм че поне всеки си е мечтал за токова нещо....
Да летя
Какви са тези странни мисли пораждащи се в моята глава, може би отново от бездействие комично си измислих днес да полетя. Искам още рано сутрин искам още, като падне ли меката роса да разперя аз ръцете си подвижно и към облаците изведнъж да полетя. Или нощем,късно вечер когато всички просто искат да заспят не,аз въобще няма да съм изморена и вмето да се мятам във леглото искам до звездите да се наредя. Да се ширя из небето като ангел без криле, да правя кръгове по добре от птичка обикаляйки морета и различни градове. Да избягам от света логичен от проблемите от всякави дела да отворя просто белият прозорец в малката ми стая и навън да изхвърча. Толкова ли много искам вече съм голяма не съм същото дете,но отново както и преди желая да летя...не мечта а истина да е. | |
|
| |
Drama Queen Set me free
| |
| |
Bloody Britt
| Заглавие: Re: My place... Вто Апр 22, 2008 2:43 am | |
| | |
|
| |
Bloody Britt
| Заглавие: ...and this is the next one.... Вто Апр 22, 2008 2:50 am | |
| Мразя те .................................. .................................. Мразя те - не искам вече да те виждам,не искам да си близо ти до мен. Макар че всеки път сигурно от страх треперя от погледа ти най обикновен. Мразя те - вземи се думичките безполезни,не хаби ума си за да не останеш без слова. Не се натрапвай във живота ми чудесен по добре съм си така дори да трябва да умра сама. ......................................... | |
|
| |
Bloody Britt
| Заглавие: Re: My place... Вто Апр 22, 2008 2:51 am | |
| .......................................................... Мразя всеки път когато ме преследваш всеки път когато те видя през прозореца навън. Всеки път когато се усмихнеш какво си мислиш че ще скоча аз при теб на вън. Мразя те - защото винаги нахално си уреждаш срещи точно пред моята врата. И знаеш иска ми се някой ден така небрежно да падне някоя сaксия върху твоята глава. Мразя аз лицето ти лукаво което гадно ми се появява вечер и не мога да заспя. Мразя това че дълго мисля си за теб мразя това че понякога не мога да спра. За това искам да те мразя защото знам чуствам нещо силно в себе си към теб. И въпреки че искам да те забравя истински не мога да те мразя ако си далеч от мен. ............................................................................ | |
|
| |
Drama Queen Set me free
| Заглавие: Re: My place... Вто Апр 29, 2008 1:59 am | |
| Това също е добро,но нека и другите да коментират! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: My place... | |
| |
|