Eileen
Брой мнения : 8 Age : 30 Localisation : На Ина ПеЙка в паРкЪ Registration date : 16.12.2007
| Заглавие: Къщичката на Айлийн О`Конър Вто Дек 18, 2007 2:36 am | |
| Къщата на Айлийн не бе особено просторна,но все пак се чувстваше доста уютно докато си в нея...Не разполагаше с много спални,бани,басейни и т.н.,но за сметка на това имаше всичко това от,което се нуждаеше... Спалнята се намираше точно по средата на всичко...Още като влезеш и първото нещо,което виждаше беше вратата с дървени орнаменти и голяма кръгла дръжка.Тя беше втората по големина в къщатата (след хола) -
От лявата страна се намираше банята...По нея Айли не бе правила нищо...Тя я беше оставила такака както я купи,защото дизайнът и допадаше...Макар да не беше кой знае какво,Айлийн можеше да прекара целият си ден там-
Точно срещу банята,тоест от дясно на спалнята се намираше кухнята.Там Айлийн бе направила доста промени,всъщност това беше единственото нещо по което Ай,се беше старала толкова много и съпответно бе бнай-променено:
Точно до кухнята,дори може да се каже в нея се намираше холът...Тях ги делеше една саксия...
| |
|
Drama Queen Set me free
Брой мнения : 297 Age : 28 Registration date : 29.03.2007
| Заглавие: Re: Къщичката на Айлийн О`Конър Чет Дек 20, 2007 1:28 pm | |
| Одобрена е! | |
|
Eileen
Брой мнения : 8 Age : 30 Localisation : На Ина ПеЙка в паРкЪ Registration date : 16.12.2007
| Заглавие: Re: Къщичката на Айлийн О`Конър Пет Дек 21, 2007 11:41 am | |
| Мерси...Каня всички на гости...Няма определено време,така,че ще ви очаквам,когато и да дойдете. | |
|
Drama Queen Set me free
Брой мнения : 297 Age : 28 Registration date : 29.03.2007
| Заглавие: Re: Къщичката на Айлийн О`Конър Нед Дек 23, 2007 8:18 am | |
| Ми аз съм тук...
Елизабет застана на прага и почука на вратата два пъти.Айлийн отвори и се усмихна -Добре дошла! Лизи отвърна на усмивката и и връчи тава с курабийки,след което каза -Живея на съседната улица и реших,че много ще се зарадваш,ако ти опека курабийки... -Много ти благодаря,но нямаше нужда.-покани я с ръка момичето. Елизабет отново се усмихна и пристъпи навътре в дома на Аилийн. -Много е красиво!Никога не съм идвала тук! Когато домакинята я покани във всекидневната,Лизи се възхити от безупречните стил и вкус,с които тя бе подредена.Двете момичета седнаха на удобното канапе и гостенката попита -Чакаме ли още някой?... Точно тогава на вратата се позвъни... | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Къщичката на Айлийн О`Конър | |
| |
|